lørdag 20. september 2008

Ukå som ha vært

Har ikkje vært så aktiv på bloggfronten denna ukå, e delvis på grunn at det har vært ei fantastisk dritt uka...

Begynte først på mandag at eg kom meg på jpbb 2 timer for seint (såg på feil uka på arbeidsplanen), mn d jekk heilt fint (spesielt fordi eg tok det inn igjen på onsdag) de trengte meg mer på onsdagen enn mandagen likavel.

Så begynte den store service ukå... starten av ukå begynte med stortsett et gjennomsnitt med 1 kunde i timen (syyyykt stille på den fronten). Det som ikkje var stille derimot va telefonen. Har aldri vært utsatt for flærre sinte, merkelige kunder med heilt ville påstander og krav. I tillegg te detta så e de få kundene eg hadde nåken heilt merkeligge krav (eks... "Eg vil ha den oppvaskmaskinen, men med kårgå fra den andre", eller "Eg tar utstillingå eg hvis eg får 50% avslag og fri frakt"). Heilt vilt. Har aldri kjent meg så tom for krefter på jobb nåken gång (untatt siste gång eg jobba hos Gilde). Det heila toppa seg på Fredag når eg allerede var syyyykt i minus før eg i det heila tatt hadde komt meg på jobb. Har og blitt trua med forbrukerrådet og politiet (ikkje det at det hadde jolpe kunden ein bit (heller motsatt)).

Heldigvis så kom det litt svakt lys i tunellen på slutten av fredagen og utover lørdagen, mer positive kunder, og mindre service (sevice e egentlig ikkje ein del av jobben min eingång...)

Har nå endelig fått fri i helgå... tror den forsvinne te klesvask, "Las Vegas" (TV serie på DVD), boklesing osv.

Har og endelig fått bok nr 3 i "The Pendragon Cycle" serien te "Stephen Lawhead (hadde bok 1,2,4 og 5) som eg bestilte i Mars...

Off, nei... Ska nå setta på litt rolig musikk, eller "Las Vegas", dagdrømma litt om søte jenter (som eg ikkje har sjangs på), og kosa meg med litt middagsrester fra i går (tar kort tid å tilbereda). Håpe neste uka blir bedre (ska'kje så mye te) og at eventuelle søte jenter eg trodde eg ikkje hadde sjangs på, men eg har sjangs på likavel gir beskjed (eller et lite hint som e stort nokk te at ein gutt kan oppfatta det) :P

Men ska prøva å oppdatera litt mer i helgå... og bare for å onnerstreka det så har eg det bra... ikkje mer, men heller ikkje mindre :-)

Sjallabais!!

Ingen kommentarer: