torsdag 2. oktober 2008

Planer for helgå...

Har og begynt å legga planer te helgå og fåreløpig e det viktigaste tidspunktet kl. 18.00. Då e det nemmelig barne-TV.... Ja eg skreiv riktig. Eg har store planer om å se barne-TV på lørdag. Årsaken e rett og slett at det e ein ny serie som starte då som hette "Kometkammeratene", virke som det e samme type figurer som de bruke i muppets og fraglene. Men det viktigaste for meg når det gjelder denna serien e rett og slett musikken i serien. Eg e nemmelig fan av artisten som står bak musikken som ska brukast i serien... Nemmelig "Gisle Martens Meyer", best kjent for de fleste som artisten "Ugress". Glede meg som ein onge (derfor... Barne-TV).

Fant nettop listå over kim såm gir stemmene te dokkene og!

Stemmene bak dukkene er:
• Aslag Guttormsgaard (Mook): Musiker og skuespiller, kjent fra Hurra Torpedo og Black Debbath, og som Hønsemannen i ”Barnas Supershow”.

• Ole Jacob Lindeberg (Gilli): Skuespiller og musiker fra Moss. Kjent fra præriebandet Dusty Cowshit og fra ”Kaptein Rødskjegg og sjørøverne”.

• Linda Mahala Mathiassen (Agent25): Skuespiller og tekstforfatter. Driver med stand up og revy.

• Hanne Dahle (Kaptein Lu): Skuespiller og dukkespiller. Kjent som kvinnen bak nebbdyret Molo fra ”Kalle og Molo” og Alfa i ”Sesam Stasjon”.

• Thomas Hildebrand (Zook): Låtskriver og vokalist, har jobbet mye med dukkespill, bla som Superkatt i ”Barnas Superjul”.

• Espen Beranek Holm (Kokken): Musiker, journalist og komiker. Kjent som Beranek, humorist i Løvebakken på NRK1 og ”Hallo i uken” på P2.

 

Tok ein sånn "se ka dinosaur du e" quiz idag. Var nokså godt fornøyd med resultatet (Iallefall beskrivelsen av resultatet). Den var som følger:

"Brontosaurus! Du er en rolig person med et stort hjerte og gjør ingen vondt! Du er den beste dinosaur."

Syntes den passa godt... hehe... (sjøl om eg heller ville vært ein "Stegosaurus", "Kentrosaurus" eller "Ankylosaurus" istedet...)

1 kommentar:

Anonym sa...

beste beskrivelsen på deg, trond! du er jo bare god du! sees vi i busdag i morgen?